Goed Nieuws Voor Dieren

In de ‘customer journey’ die de klant aflegt om uiteindelijk een product aan te schaffen, speelt de reclamefolder nog steeds een significante rol. De reclamefolder is het middel om directe verkoop te genereren maar de reclame folder heeft ook een versterkende werking op het gebruik van andere mediakanalen zoals je Facebook pagina en je eigen website of webshop.

AniDis biedt je de mogelijkheid om laagdrempelig deel te nemen aan de Goed Nieuws Voor Dieren consumentenfolder. Door middel van deze folder kan je jezelf profileren als specialist op het assortiment 

Deze Huis-Aan-Huis folder verschijnt 8 keer per jaar en heeft als doel om traffic te genereren voor de deelnemende winkeliers. We verzorgen niet alleen de opmaak, druk en verspreiding van de folder maar ook het ondersteunde POS materiaal zoals o.a. actie-schapkaarten, Facebook advertenties en stoepbordposters worden door ons aangeleverd.

Doordat je deelneemt aan een collectief kunnen we de kosten voor de opmaak, drukken en verspreiden van de folder laag houden. Indien je maatwerk wenst door bijvoorbeeld eigen gekozen artikelen te laten plaatsen in de folder kunnen wij dit ook voor je verzorgen. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die de Goed Nieuws Voor Dieren folder voor je heeft, neem dan vrijblijvend contact met ons op.